Vihdoin se koittaaaaaaaaaaaa! Huomenna 23. tammikuuta starttaa kauan odotettu vaihtokevääni Espanjan auringon alla! Badabim badabum! Uskomatonta mutta totta, olotila on hyvinkin tyyni ja hyvällä tavalla innostunut. Ihmettelen milloin se kunnon hyperventilointi alkaa (yleensä osaan saada sen aikaiseksi pienemmistäkin asioista).  Nähdään Pilvin kanssa iltapäivällä Helsinki-Vantaan lentokentällä, josta vanha kunnon Czech Airlines vie meidät Prahan kautta perille. Laukut on pakattu, ja kaikki käytännönasiat tietääkseni hoidettu. SUOSITTELEN kaikille vaihtoon lähteville huolellisuutta, kärsivällisyyttä ja hyvää organisointikykyä sillä ite kerkesin kyllä häslätä Helsingissä ollessani yhtä jos toistakin liittyen matkavalmisteluihin, mm. matkavakuutukset, erinäiset lomakkeet, henkilökorteista puhumattakaan! :D

Tuun ikävöimään monia asioita Suomesta. Meidän ihanaa kampusta Jyväskylässä, äitiä jonka kanssa oon asunu nää viimeset viikot töitä tehdessä ja tietysti monia kavereita jotka vaan tekee tästä Suomi-elämästä niin mukavaa. Silti oon enemmän kuin valmis lähtöön!!!! Kokemaan jotain aivan uutta, outoa ja ihmeellistä! Rikkoa rajoja, oppia asioita, tavata mitä erikoisempia ihmisiä! Palata kesällä takaisin Suomeen ja sanoa KÄÄK... Kriiseillä ja pistää elämä risaseks!

Kello on 2:51 yöllä ja on aika pistää pää tyynyyn. Opintolaina kuumottelee tilillä ja odottelee vuoroaan päästä törsättäväksi! En usko että tän puolen vuoden aikana tulee olemaan ongelma.

Varmaan ihan käsittämätön fiilis huomenna kun tajuaa että se on nyt oikeesti hasta luego Finlandia, aquí venimos Españaaaa! Öitä!