Tsau!

Saavuttiin maanantai yönä perille ja otettiin taksi meille vuokrattuun kämppään. Housetripping on ihan vänkä tapa majoittua, mutta ikinä ei tiedä mitä oven takaa löytyy. Meitä odotti n. 25-vuotias madridilainen mies tyttöystävänsä ja kolmen kissansa kanssa, joista yhen nimi oli Chicitin :D Kämppä on aika likanen, mutta jengi tosi mukavaa ja täältä oli hyvä ponnistaa kämppien ettimis-rumbaan. Kun rojahdettiin sitten sänkyyn, päässä pyöri ja korvissa tinnitti mutta kun lopulta nukahdin, nukuin kuin tukki.

Aamulla heräsin auringonpaisteeseen ja olin niin onnellinen kuin ihminen vaan voi! Mulle kävi vielä niin mahtava tsägä että ensimmäinen kämppä mitä käytiin kattomassa kolahti mulle kerta heitolla joten otin sen :) Kämpässä on 4 muutakin asukasta, terassi ja söpösti sisustetut huoneet. Vuokraemäntä Lydia oli ihan supermukava, joten en usko että sen kanssakaan tulee mitään ongelmia. Jatkettiin kämpän ettimistä Pilville, joten käytiin kattomassa kolme muuta kämppää tiistaina ja neljä keskiviikkona. Säästettiin metrolipuissa kävelemällä paikasta toiseen, joten jalat on ollu aika muussina ja illalla on tullu uni helposti. Löydettiin sitten Pilvillekin kämppä (tosi hyvältä paikalta, ihan keskustasta) ja käytiin sen kunniaks juomassa olutta ja syömässä tapaksia. Tänä iltana oli Classicon matsi, joten täällä oli muutama kaveri kattomassa. Sattu niin hauskasti että yks niistä jätkistä oli seurustellut jonkun suomalaisen tytön kanssa, joten meillä riitti puhumista...

Meillä on nyt myös espanjalaiset puhelinliittymät, kuin siistiä! Ollaan oltu kunnon tehokaksikko Pilvin kanssa, saatu aikaan tosi paljon. Mun tutori Complutensen yliopistosta oli ihan ihmeissään, että mä olin ollut 12h maassa ja heti löytänyt hyvän kämpän itelleni. Se oli ollut jo valmis majottamaan mut jos en viikossa mitään löydä.. höhöö :)

Kaikki on siis menny paremmin kuin hyvin ja ihmisten kaa on ollu tosi hauska jutella! Välillä jäätyy ihan totaalisesti, pari kertaa puhunu espanjaks puhelimessa ja tehny mieli vaan sulkea se puhelin mut aina sitä on jotenki saanu sönkötettyä asiansa :D Kerran joku pappa alko juttelemaan meille kun istuttiin puistossa syömässä eväitä eikä ymmärretty yhtään mitä se puhu eikä sekään tajunnu sanaakaan mitä me yritettiin sille vastata. Tilanne oli todella koominen ja lopulta saatiin ihan hysteerinen naurukohtaus PIlvin kanssa, eikä siitä meinannu tulla loppua. Mielessä kävi ajatus että "tällästäkö tää nyt tulee olemaan...." :D Mut esim. nuorten ihmisten kanssa on paljon helpompi jutella, niitten puheesta ymmärtää jotenkin paremmin.

Tää on niin iso ja ihana kaupunki, täällä on todella paljon nähtävää ja tehtävää! Veikkaan että viidessä kuukaudessa ei todellakaan kerkee käymään aika pitkäks, eikä koti-ikävästäkään ole tietoakaan, olenhan ollut täällä jo kokonaiset kaksi vuorokautta! :D Loppuviikko aateltiin käyttää shoppailuun, nähdä se mun tutori huomenna ja ehkä mennä kattomaan musikaali Leijonakuninkaasta! :) Muutto meidän omiin kämppiin tapahtuu vissiin sunnuntaina tai maanantaina.

Aaaah, oon niin onnessani. Tääl on vaan niin kivaa! See ya:)